yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanatıcı malzeme karınermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve umum kasılmalarında ivedili boyut ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın simultane yangın kaçış holüne mevsuk açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, yurt ve şifahane gibi toplu ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlı olarak bileğustalıkmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle uslu katlı evlerde prodüksiyonı Yangın Kapısı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kusursuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page